Drob
Sursa Drob
articol scris de Retetegg blog retetegg.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
De Paste nu putea sa lipseasca de pe masa drobul.
L-am facut din organe de porc, multe verdeturi, oua si invelit in prapure de miel. O bunatate!
Am folosit:
L-am facut din organe de porc, multe verdeturi, oua si invelit in prapure de miel. O bunatate!
Am folosit:
- organe de porc (inima, plamani, ficat, limba, rinichi) - noi am pus cantitate dubla de ficat, ceapa verde, usturoi verde, marar, patrunjel, 6 oua, prapure, sare, piper, condimente pt drob (la plic).
Am fiert organele si le-am tocat marunt. Am tocat marunt si verdeturile.
Am amestecat organele maruntite cu verdeturile, ouale batute si condimentele.
Intr-o tava am asezat prapurele si peste el am pus umplutura. Am acoperit umplutura cu marginile de la prapure.
L-am pus in cuptor la foc potrivit pentru 45 de minute. S-a rumenit asa frumos ... mmmm:)
Desi miroase minunat cand este scos din cuptor, eu prefer sa-l mananc rece.
Pofta buna!