Drob De Pui
Sursa Drob de pui
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
700 g carne de pui
1 morcov
½ ardei
2 fire ceapa verde(inclusiv partea alba)
3 ciuperci
1 ou
Sare
Piper
Verdeturi italiensti
3 oua fierte
4 felii bacon
Mod de preparare:
Morvovul curatat si taiat bucatele se pune in robot,se adauga ciupercile curatate,ardeiul si ceapa verde si se maruntesc.
Pieptul de pui taiat bucatele se marunteste,se condimenteaza si se amesteca cu un ou batut.
Peste pui se adauga legumele maruntite si se amesteca.
O tava de chec se tapeteaza cu hartie de copt(sau nu) si se pune ½ din compozitie.
Peste compozitia de pui se pun ouale fierte,intregi si se apasa usor,apoi se acopera cu restul de amestec.
Feliile de bacon se taie pe jumatate si se pun peste drob.
O tava de chec se tapeteaza cu hartie de copt(sau nu) si se pune ½ din compozitie.
Peste compozitia de pui se pun ouale fierte,intregi si se apasa usor,apoi se acopera cu restul de amestec.
Feliile de bacon se taie pe jumatate si se pun peste drob.
Tava se introduce in cuptorul preincalzit pentru aprox 35 minute sau pana se rumeneste,la temperatura medie.
Se lasa sa se raceasca,apoi se scoate din tava si se taie felii.
Pofta buna!