contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Drob De Pui Cu Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Drobul de pui cu ciuperci este o alternativa foarte buna pentru cei care nu se impaca cu carnea de miel.

INGREDIENTE:

450 g piept de pui
500 g ficat pui
100 g pipote pui
200 g ciuperci champignon
4 fire de ceapa verde
2 fire de usturoi verde
1 legatura marar
4 oua crude
3 oua fierte
sare
piper

PREPARARE:

Fierbem pieptul de pui si pipotele separat de ficatul de pui, luand spuma de cate ori este nevoie. Dupa ce s-au fiert le lasam sa se raceasca, apoi le dam prin masina de tocat.
Calim ciupercile taiate cuburi cu ceapa si usturoiul tocate marunt.

Amestecam carnea tocata cu ciupercile calite, 4 oua crude si mararul tocat fin. Asezonam cu sare si piper, in functie de gusturi.

Punem aproape jumatate din compozitie intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt, aranjam ouale fierte curatate de coaja, apoi acoperim cu restul de carne.

Coacem drobul de pui la 180°C timp de 45 minute. In primele 25 minute il acoperim cu o folie de staniol, sa nu il lasam sa se inchida prea tare la culoare.

Ingrediente simple, usor de preparat… Iar gustul este irezistibil!

Share on FacebookShare on Facebook