Drob De Porc
Sursa Drob de porc
articol scris de DanMonica blog Bucatareli cu Monica
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Din maruntaiele de porc eu nu fac caltabos. Prefer ca maruntaiele fierte si tocate sa le pastrez la congelator si sa le folosesc la acest drob delicios.
Ingrediente:
- 1 kg. maruntaie de porc (ficat, limba, inima)
- 2 oua crude
- 4 oua fierte
- 1 legatura de patrunjel
- 1 legatura de marar
- 2 cepe
- 150 gr. pesmet
- condimente
Fierbem maruntaiele in apa cu sare; cand se racesc le trecem prin masina de tocat. Tocam ceapa si verdeata si le adaugam, impreuna cu pesmetul, condimentele si 1 ou crud, la maruntaiele tocate si le amestecam bine.
Jumatate din compozitie o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, asezam peste ouale fierte si apoi restul compozitiei. Deasupra ungem cu un galbenus de ou si dam tava la cuptor timp de 35-40 min.
Pofta buna!