Drob De Miel
Sursa Drob de miel
articol scris de bucatareselevesele blog bucatareselevesele.blogspot.com nu mai doreste
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
maruntaie de miel
6 oua pentru umplutura
3 oua pentru interior
o leg. ceapa verde
2 leg patrunjel
o leg. marar
100g unt
prapur
sare
piper
Decor
rosii cherry
frunze de salata
pasta de ardei
pasta de hrean
Se fierb maruntaiele de miel ,dupa ce s-au racit se toaca prin masina de tocat sau robot .
Se adauga verdeata tocata fin,ceapa calita in unt ,ouale ,sarea si piperul.
Compozitia astfel obtinuta se aseaza in tava de chec pe prapurul de miel,asezand in interior cele 3 oua fierte tare.
Se coace la cuptor la foc potrivit .Dupa ce s-a racit se scoate din tava si se aseaza pe un platou alaturi de decorul dorit.