Drob De Ciuperci
Sursa DROB DE CIUPERCI
articol scris de claudiu89 blog ebucatar.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Timp de preparare:
1 ora si 10 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
1kg ciuperci champinion
3-4 linguri ulei
3 cepe potrivite
1 legatura marar proaspat
1 legatura patrunjel proaspat
5 oua
sare si piper dupa gust
2 linguri pesmet alb
2 linguri faina de orez(sau amidon)
1 forma de cozonac
Mod de preparare: Intr-o tigaie mare se pune uleiul la incins,se adauga ceapa tocata marunt si se lasa sa se inmoaie cateva secunde,apoi se adauga ciupercile taiate julien,(ciupercile le spalam si le curatam in prealabil).Se condimenteaza dupa gust si le lasam sa se caleasca pana ce zeama de la ciuperci se evapora.Le lasam sa se raceasca,apoi adugam verdeata tocata marunt,oualele si omogenizam compozitia,iar la sfarsit adaugam pezmetul si faina de orez.Tapetam o forma de cozonac cu hartie de copt si turnam compozitia de ciuperci in ea.Bagam tava in cuptorul incins la 190gC si lasam sa se coaca timp de 20-30 de minute.Se serveste fierbine sau rece,dupa preferinta.Poare fi servita ca si garnitura la diferite fripturi.
Sursa:gustos.ro autor Varadi Silvia
pe 08 iulie 2009