Drob De Ciuperci
Sursa Drob de ciuperci
articol scris de mayas-esprit.blogspo blog mayas-esprit.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
____________________________recipe by uptown girl-artaculinara.com
- 8 ciuperci brune( cremini/Egerlinge)
- 250 g champignon
- 2 cepe verzi
- 1/2 ardei gras rosu
- 6 linguri pesmet
- 4 linguri smintina groasa(creme fraîche)
- 1 lingura patrunjel verde tocat
- 2 linguri marar verde tocat
- 4 oua
- morcovi fierti ( reteta prevede 8 oua de prepelitza,fierte)
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
- 1 lingurita unt pentru uns tava
- 1-2 linguri de pesmet,pentru tapetat tava
Tocam toate legumele,sau le dam prin masina de tocat,
si le punem la prajit pîna scade lichidul care-l lasa ciupercile
(aproximativ 10 minute).
Lasam la racit.
Adaugam condimentele,verdeata,ouale,
2 linguri de smîntîna,pesmetul,si amestecam bine.
Ungem o forma de chec,sau o alta forma,cu unt si o tapetam cu pesmet.
(EU AM UITAT!!!)
Punem o jumatate din amestecul de ciuperci,apoi asezam morcovii fierti,
sau ouale de prepelita,si acoperim cu restul de ciuperci.
Batem ouale ramase cu cele 2 linguri de creme fraîche,
sare,piper si turnam deasupra.
Dam tava în cuptorul preîncalzit la 190°C,timp de 30 minute.
Drobul meu s-a transformat în tort :D
Mai de aproape.
Oul batut cu creme fraîche,nu este ca o paparada,ci suuuper!
Sectiune
Merci,Dana! xoxoxo
si le punem la prajit pîna scade lichidul care-l lasa ciupercile
(aproximativ 10 minute).
Lasam la racit.
Von Maya's world! |
Von Maya's world! |
Adaugam condimentele,verdeata,ouale,
2 linguri de smîntîna,pesmetul,si amestecam bine.
Von Maya's world! |
Ungem o forma de chec,sau o alta forma,cu unt si o tapetam cu pesmet.
(EU AM UITAT!!!)
Punem o jumatate din amestecul de ciuperci,apoi asezam morcovii fierti,
sau ouale de prepelita,si acoperim cu restul de ciuperci.
Von Maya's world! |
Von Maya's world! |
Batem ouale ramase cu cele 2 linguri de creme fraîche,
sare,piper si turnam deasupra.
Von Maya's world! |
Dam tava în cuptorul preîncalzit la 190°C,timp de 30 minute.
Von Maya's world! |
Drobul meu s-a transformat în tort :D
Von Maya's world! |
Mai de aproape.
Oul batut cu creme fraîche,nu este ca o paparada,ci suuuper!
Von Maya's world! |
Sectiune
Von Maya's world! |
Von Maya's world! |
Merci,Dana! xoxoxo