Dreptunghiuri Cu Crema De Ciocolata Alba

articol scris de adiscookblogspotco blog adiscook.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Trebuie să mulţumesc mai multor persoane pentru această prăjitură. Eu am văzut-o pe blogul lui Miha, ea a preparat "Romburi cu lapte", fiind preluată de la Flori şi de la Laura Sava. Mulţumesc tuturor pentru prăjitura delicioasă.
Ingrediente pentru blat:
- 6 ouă
- 230 g făină
- 230 g zahăr
- 3 linguri cacao
Ingrediente pentru cremă:
- 500 ml lapte
- 50 g amidon alimentar
- 100 g zahăr
- 50 g ciocolată albă
- 125 g unt
- 75 g zahăr pudră
Ingrediente pentru sirop:
- 50 ml apă
- 50 g zahăr
- 2 linguri lichior de ciocolată
Pentru glazură:
- un plic glazură Dr. Otker
Pentru prepararea blatului am mixat ouăle cu zahărul până ce acestea şi-au dublat volumul,




Am însiropat fiecare foaie cu sirop.
După ce crema de amidon s-a răcit şi a ajuns la temperatura camerei, ca şi crema de unt, am pus câte o lingură din crema de unt în crema de amidon, amestecând continuu.