contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Dovlecel Umplut

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Mod de preparare:

Dovleceii se curata de coaja si se taie in doua pe lungime, se scobesc de miez.Ceapa marunt tocata, morcovul dat pe razatoare si ardeiul taiat cubulete se pun la foc cu un pic de ulei, dupa 10 minute se adauga soia granule si apa. Lasam sa fiarba cam 10 minute, cu aceasta umplutura umplem dovlecelul. Rosiile se dau pe razatoare si se pun la foc cu un pic de ulei, se lasa 10 minute dupa care se adauga pesmet. Din aceasta compozitie punem peste umplutura din dovlecel. Asezam dovleceii intr-o tava, punem apa si delikat in tava cam pana la jumatatea lor si ii bagam la cuptor. Dupa 10 min punem ulei si oregano, cand sunt aproape gata razuim telemeaua sau cascavalul peste ei si ii mai lasam pana se rumenesc.
Pofta mare!


Reteta recomandata de bucatariadenysei.blogspot.com