Dovlecel La Gratar Cu Rosii Si Mozzarella
articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Gratarul nu inseamna doar ceafa de porc si mici, ci inseamna si legume facute la gratar cu o savoare deosebita!
Fie ca este o zi obisnuita, fie vreti sa adaugati un plus de savoare unui gratar traditional, eu va propun sa nu uitati sa puneti pe gratar si cateva legume. Si daca alegeti dovlecelul nu veti regreta. Ba mai mult, asezat frumos in farfurie impreuna cu cateva feliute de rosie si de mozzarella, ornat cu putin patrunjel aromat, poate fi pata de culoare a mesei si sigur va atrage privirile si celor mai inversunati carnivori! :)
Ingrediente
2-3 rosii
1 dovlecel
100 gr Mozzarella de la Lactitalia
sare
pudra usturoi
patrunjel verde
Taiati dovlecelul felii si condimentati-l cu sare si usturoi pudra. Apoi puneti-l pe gratar si lasati-l sa se patrunda bine.
Intre timp taiati feliute mozzarella si rosiile.
Dupa ce ati luat dovlecelul de pe gratar aranjati-l in straturi succesive. La final ornati cu patrunjel.