Dovlecei Pane
Sursa Dovlecei pane
articol scris de Criss75 blog criss75-despremine.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Oricine stie sa faca dovlecei pane, insa mie imi plac atat de mult incat la doua trei zile fac cate o portie. Desi recunos, atata prajeala nu e sanatoasa...
N-am sa dau cantitati, ingredientele sunt orientative.
-dovlecei
-oua
-faina
-sare, piper
-ulei pentru prajit
Dovleceii se curata de coaja, se taie rondele de aproximativ 0.5 cm, se sareaza si se lasa o jumatate de ora sa se inmoaie putin. Apoi se dau prin faina, ou batut si se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta pentru a indeparta surplusul de ulei si se servesc cu o salata.
(Am incercat si varianta la cuptor in ideea ca sunt mai dietetici insa rezultatul nu mi-a placut. )