contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Dovlecei La Cuptor Umpluti Cu Carne De Carnati

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ideea de a inlocui carnea tocata cu carne de carnati a avut succes cand am facut Rosii umplute cu carne de carnati. De aceea, am repetat de data aceasta cu dovlecei. Au fost foarte buni. Gustul de carnati afumati le da o nota mai aparte. Incercati si sigur o sa va placa.

 

Ingrediente:
* 4-6 dovlecei subtiri
* cca. 800 g carnati de porc afumati
* 2-3 rosii decojite
* patrunjel verde tocat
* ulei de masline

 


Mod de preparare:
Se aleg dovlecei subtiri de marine potrivita, cca. 12 cm. Se taie capetete si se scobesc de la un cap la altul. Eu am folosit un curatator de legume forma cilindrica. Voi va adaptati la ce ustensile aveti in bucatarie.


Se decojesc carnati de porc afumati si se marunteste bine umplutura. Fiind deja afumat nu mai are nevoie de condimente. Cu aceata carne se umplu dovlecei, apasand sa nu ramana goluri. Cand am terminat se pun intr-o tava cu ulei de masline si putina apa. Se adauga si rosiile decojite si taiate julien.


Apoi se dau la cuptor cca. 20-25 de minute. Se intorc din cand in cand. Se servesc cu patrunjel verde tocat. Pofta buna.



Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com