contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Dovlecei Cu Rosii Si Ciuperci La Cuptor

articol scris de truedelights blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

INGREDIENTE:

  • 2 dovlecei
  • 2 rosii
  • 10-15 ciuperci proaspete
  • 3 oua
  • o ceapa
  • o cana cascaval sau branza rasa
  • 2 linguri pesmet
  • sare,vegeta,piper

PREPARARE:

Curatam dovleceii de coaja si ii taiem
rondele subtiri.Ii presaram cu sare si
ii lasam o ora la rece.
Stergem dovleceii de apa cu prosoape
de hartie si ii prajim in ulei incins,
timp de 1-2 min,
numai pana se inmoaie putin.

Tocam ceapa marunt si ciupercile felii
apoi le calim in 2 linguri ulei, pana
cand scade toata apa pe care
si-o lasa ciupercile.
Condimentam amestecul cu sare ,
vegeta si piper.

Batem bine ouale cu sare si piper,
adaugam cascavalul ras si o lingura
cu pesmet.

Ungem un vas cu ulei si il tapetam cu
pesmet.Asezam un strat de dovlecei,
punem amestecul de ciuperci,
repartizam jumatate din amestecul de ou,
apoi alt strat cu dovlecei.
Asezam si rosiile decojite si taiate felii subtiri.
Turnam deasupra restul amestecului de ou .

Dam vasul la cuptor pentru 15-20 min.

Servim preparatul in stare calda cu
branza rasa, smantana sau sos de usturoi.



Articol recomandat de a - truedelights.wordpress.com