Dovlecei Cu Maioneza
Sursa Dovlecei cu maioneza
articol scris de camelia.blog.gustos. blog camelia.blog.gustos.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
1kg dovlecei
1 legatura de marar
2 oua
1 lingura de mustar
ulei
1/2 lamaie
Se curata dovleceii.
Se taie pe jumatate in lung.
Se pun la fiert 15-20 de minute.
Dupa ce au fiert se scot cu spumiera si se lasa la racit.
Li se scot cu o lingurita semintele.
Initial am vrut sa fac maioneza din 2 galbenusuri, apoi m-am razgandit si am facut-o dietetica dintr-un ou cu albus cu tot ( cu o lingura de mustar, ulei si 1/2 lamaie).
Se taie dovleceii cubulete, se toaca mararul si se amesteca cu dovleceii, iar peste se adauga maioneza (fiecare pune maioneza cat ii place) si se amesteca.