Dovlecei Cu Carne Tocată
Sursa Dovlecei cu carne tocată
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
un dovlecel mare, 600 gr carne tocată, o ceapă potrivită, o legătură de mărar, 200 gr smântână, 100 ml suc de roşii, sare, piper.
Mod de preparare:
Într-o cratiţă, se aşează jumătate din dovlecel, se presară puţină sare,
se pune uniform carnea tocată,
se presară piper şi sare.
se pune uniform carnea tocată,
se presară piper şi sare.
Într-un bol, se amestecă bine sucul de roşii, smântâna, 100 ml apă, mărarul spălat, tăiat mărunt
şi se toarnă peste compoziţia de dovlecel.
şi se toarnă peste compoziţia de dovlecel.
Poftă bună!