Dovlecei Crocanti La Cuptor
articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
Eheeei cine e la dieta sa vina aici ! Am o reteta super slim :)).Am gasit-o pe blogul Laurei Laurentiu si am testat-o azi.Foarte buna si usor de facut.
Mod preparare:
Punem cuptorul la temperatura mare si ne apucam de lucru pana se incalzeste.
Se spala dovleceii (de o vreme am renuntat sa-i mai curat de coaja) si se taie bastonase cat vreti voi de mari dar sa nu fie foarte groase. Se presara sare si se lasa 15 minute. Intre timp amestecam iaurtul cu uleiul si pesmetul cu branza rasa fin. Apoi scurgem apa lasata de dovlecei si ii stergem cu un servet absorbant.Ii trecem prin iaurt si apoi prin amestecul de pesmet si branza
si ii punem intr-o tava in care am pus hartie de copt.
Coacem la temperatura mare timp de 10-15 minute pana se rumenesc.
Servim neaparat cu un sos ( eu am facut sos de iaurt cu usturoi) pentru ca sunt destul de "uscati".
Laura iti multumesc pentru reteta :)!