Dovleac La Cuptor
Sursa DOVLEAC LA CUPTOR
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Un desert desprins parca din povesti! Simplu de preparat si foarte aromat!
Ce iti trebuie (poza 1)
- 1 dovleac
- 3 linguri de zahar
- 1 lingurita stearsa cu scortisoara
- cateva cuisoare
- miere si nuca macinata
Plan de lucru:
- Taiem dovleacul bucati mai mici. Il asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt (poza 2). Intr-un mojar amestecam zaharul, scortisoara si cuisoarele pe care incercam sa le presam bine cu pistilul mojarului (poza 3).
- Presaram pe fiecare bucata de dovleac (poza 4), apoi il bagam la cuptor si il lasam aproximativ 1 ora si jumatate, pana intra usor furculita in el. (poza 5).
Servim cu miere amestecata cu nuca macinata (poza 6)
- Pofta buna!
Timp de preparare: 100 de minute
Filed under: C4. Creme&Souffle-uri