Double Cake - Stânca
Sursa Double cake - Stânca
articol scris de Lavinia blog prajiturilelaviniei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
La multi ani, Nicu !!
La multi ani, unchiule Bruno!!
Blat 1: 7 ouă, 3 linguri de apă, 10 linguri zahăr, 10 linguri făină, puţin praf de copt. Se coace într-o tavă rotundă
Blat 2: 3 ouă, 2 liguri de apă, 5 liguri zahăr, 5 liguri făină, puţin praf de copt, se coace într-un vas de yena cum sunt cele de salată
Pentru însiropat: sucul de la două compoturi de ananas, şi aproape 0,5 ml suc de portocale
Crema: 2 cutii de ananas se dau prin blender cu puţin suc de ananans , se pune un plic de gelatină la înmuiat şi se încorporează în ananas. Separat se mixează 500ml, şi se încorporează în compoziţia de ananas. Se lasă la rece.
Se curăţă, 700 g de clementine, se taie cubuleţe şi se încorporează în crema lăsată la răcit.
Decor: 500ml frişcă, un sfert de foaie de cremeş mărunţită, biluţe pentru decor, 1 cutie de ciocolată Fruits de mer au chocolat de Belgique, iar pentru corali puţin zahăr topit turnat peste gheaţă.
Blat 2: 3 ouă, 2 liguri de apă, 5 liguri zahăr, 5 liguri făină, puţin praf de copt, se coace într-un vas de yena cum sunt cele de salată
Pentru însiropat: sucul de la două compoturi de ananas, şi aproape 0,5 ml suc de portocale
Crema: 2 cutii de ananas se dau prin blender cu puţin suc de ananans , se pune un plic de gelatină la înmuiat şi se încorporează în ananas. Separat se mixează 500ml, şi se încorporează în compoziţia de ananas. Se lasă la rece.
Se curăţă, 700 g de clementine, se taie cubuleţe şi se încorporează în crema lăsată la răcit.
Decor: 500ml frişcă, un sfert de foaie de cremeş mărunţită, biluţe pentru decor, 1 cutie de ciocolată Fruits de mer au chocolat de Belgique, iar pentru corali puţin zahăr topit turnat peste gheaţă.