Dorada Cu Sos De Rosii
Sursa Dorada cu sos de rosii

articol scris de experimenteinbucatar blog experimenteinbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
- 2-3 bucăți doradă;
- 2 cepe;
- 4-5 roșii mari;
- 1-2 căței de usturoi;
- 2 linguri capere;
- 1 ceașcă vin alb sec;
- 1 lămâie;
- cimbru;
- sare;
- piper;
- ulei de măsline.
Curățăm peștele, îl spălăm, îl ștergem cu un prosop de hârtie, îl condimentăm, iar în burtă îi punem câte o jumătate de felie de lămâie curățată de coajă, apoi îl dăm la rece până este gata sosul.

Ceapa o tăiem mărunt și o punem la călit în ulei de măsline.





Se servește cald, cu sos din tavă și felii de lămâie.
POFTĂ BUNĂ!
