Donner Maxx Cluj-napoca
articol scris de retete30minute blog retete30minute.wordpress.com
Trebuie sa va spun despre un fast-food restaurant pe care noi il frecventam in miez de noapte si care se numeste Donner Maxx.
Adresa este : Str Gh. Sincai (strada care leaga Piata L.Blaga cu Strada Memorandumului). In centrul Clujului, pe o straduta stramta din inima Clujului vechi, paralela cu strada pe care e Primaria Cluj.
Locuri de parcare nu sunt, asha ca oamenii parcheaza acolo noaptea cu avariile puse, si mananca in graba un kebab. Dar nu orice kebab, cel mai bun kebab din Cluj.
Au doua tipuri de carne: de pui si de vita. Sunt foarte bune amandoua, depinde de preferintele fiecaruia. Puteti si sa combinati.
Au donner la lipie dar si la pita araba, care o fac ei in casa.
Kebabul initial era facut cu carne de miel in Orientul mijlociu, dar in Europa a evoluat la carne de pui, de vita si de porc. Mai multe despre istoria donnerului puteti afla aici. Eu personal nu am mancat cu carne de porc, dar tatal meu ma asigura ca cel cu carne de porc care l-a mancat el in Paralia Katerini este cel mai gustos kebab existent pe Terra.
Servirea este foarte buna, rapida si portiile MARI.
Preturile sunt peste mediu.
Orarul NON-STOP, ceea ce este excelent pentru cei care ies la orele diminetii din cluburi, baruri si bodegi.