contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Dog. Hot Dog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

E de zilele trecute, de fapt e mini-mini hot dog super-suprem de suprem, calitate superioara. Da, da. Cu carnat de Plescoi.

Slide1

Cum am conceput minunea. Am pregatit carnati subtiri si picanti de Plescoi, respectiv i-am prajit in uleiul in care prajisem cartofii felii. In acelasi vas in care facusem omleta dintr-un ou pe doar un strop de ulei. Adicatalea economie si la ulei si la spalat vase.

Am taiat felii rosie si castravete, am cumparat o mini-bagheta cu masline si am fulat un colt de salata. De ce cu masline, va zice Bogdana, ca daca vreau masline le pot manca separat. Pai fiindca erau cele mai mici chifle, cele mai potrivite scopului meu. De ce am furat un colt de salata? Pentru ca salatele erau foarte, foarte mari, nu aveam ce face cu o salata intreaga, ar fi insemnat sa o arunc. Si cum o fasie de frunza rupta zacea intr-un colt de cutie, am bagat-o in plasa. Sunati la militie, nu va sfiiti.

Am montat cu rabdare minunatia asta. Si cu rabdare si cu rapiditate, ca sa fie cald,asadar am pus pe chifla scobita mustar, foaia de salata, rosii si castravete, omleta, cascaval (asta nu e in lista ca m-am hotarat tarziu sa il pun), cartofi (mai lejer se pun prajiti felii asa, pe cuvant), carnat si pac, gata. Ati remarcat ca am incurcat ordinea pozelor, abia acum am observat, ei, nu e nimica, puneti poza 5 si 6 dupa poza doi, deci vor deveni pozele trei si patru, ceea ce va facele pozele 3 si 4 sa devina 5 si 6, simplu de tot, se rezolva cu o imprimanta color, o foarfeca si lipsa de alte preocupari.

Slide1

Foarte buni plescoii din congelator, mi s-a pus pata pe genul asta si am luat si la carciuma.

Slide2

Amu sa va arat cumparaciuni noi, adicatalea oua, respectiv o marca noua, care promite pe ambalaj marea cu sarea.

Slide3

Sincer, la gust, ca si la pret, nu sesizai nici o diferenta, oricum sunt mai ieftine cu aproape trei lei decat alea bio, o sa iau odata si bio, sa vaz daca face diferenta.

Si, iaca ce am gasit la jumatate de pret.

Slide4

Eram de mult curioasa de ciocolata asta cu reclama, daca tot era la ieftinache mi-am satisfacut curiozitatea. Mda, merge, nimic deosebit. Dezamagirea a venit din partea inghetatei La Strada, care este scumpa, cam ca Nirvana. Slabut de tot gustul, aroma, ideea de gusturi de fapt. Nici nu se compara cu Nirvana sau Haagen Dasz.

Pai cam atat, ieftinaciuni de uichend, cand o sa am chef pun si putinele poze de la carciuma unde ne-am sarbatorit cu Stella. Nu cu fetele, fireste, cu mancarea.

rororo