Diversificare - Meniu 9 Luni (1)
articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Luni
Mar + banana + mandarina
Mancare de mei si morcovi (meiul fiert, morcovii pasati , presarat totul cu patrunjel)
Iaurt
Marti
Mar + Mango
Legume diverse fierte si servite bucati (cartof, broccoli, conopida, mocov, pastarnac)
Iaurt
Miercuri
Banana + Mango
Ficat de bibilica cu legume diverse fierte
Branza Fagaras
Joi
Mar + Avocado + Mandarina
Legume fierte cu chiftelute de carne de curcan (carnea pasata o amestec cu putin cartof si faina de ovaz si apoi le pun la fiert in apa fierbinte)
Iaurt
Vineri
Mar + Banana + Avocado
Supa de mazare cu ceapa, pastarnac si carne de pui. Dupa pasare presa deasupra vegeta de casa - legume uscate si pisate (fara sare!)
Iaurt
Sambata
Mar + Banana + Mandarina
Pulpa de bibilica cu morcovi, pastarnac si fasole verde
Iaurt
Duminica
Avocado + Mar
Carne de pui cu broccoli si conopida
Branza Fagaras