Diplomat Cu Piscoturi Banuti
articol scris de adriana_lucia blog adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Diplomatul meu este inspirat din reteta clasica . Cu toate acestea i-am adus multe modificari astfel incat pot spune ca l-am personalizat.
Crema este cea care il face diferit( o prepar dupa reteta personala ) , asamblarea a ramas in principiu cam aceeasi.
La acest tort am folosit fructe din compot , respectiv ananas si cocktail .
Piscoturile banuti /rotunde dau un plus de eleganta tortului.
L-am facut ieri pentru o cunostinta . Am primit un telefon in care am fost anuntata ca " nici n-a ajuns bine pe masa ca a fost facut bucati -bucatele :)) ". Iar prietenii gazdei vor " sa-l clonez" :)) cat mai repede cu putinta :D.
A avut 2 kg.
!!!!!
NOTA: ca sa risipesc orice presupunere sau gand nesanatos ( cum ca as "copia" ) , va "marturisesc" ca folosesc piscoturile rotunde de ani buni, piscoturi pe care le achizitionez din Ungaria la fiecare vizita ;) ( sunt destul de dese vizitele :) ) !!!
De altfel marturie stau chiar pozele de la reteta de tort catre care am dat link :) ;)
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2011/01/trendy-pink-chocolate-sin-cake.html