contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Din Pacate !...

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Va propun cateva filmulete despre ce mancam, cum sunt produse unele alimente, ce se urmareste , ce vom deveni....Al doilea filmulet este socant, va previn! Eu am avut puterea sa ma uit, iar la imaginile groaznice, inchideam ochii....Dar am vrut sa-l vad!
Cu cat esti mai informat, cu atat stii mai bine ce decizii sa iei...Asta e o regula in orice!...
"Super size me" va arata adevarul despre fast-food care ,la noi, in Romania, a devenit o moda.O moda sa-ti duci copilul sa serbeze ziua la Mc...sau in alta parte..o moda sa mergi dupa cursuri sa mananci un hamburger sau o placinta cu mere...O moda ce ne baga incetul cu incetul cancerul si alte afectiuni in corpurile noastre..
Eu nici nu vreau sa aud de vreun hamburger de la Mc Donalds sau aripioare de la KFC....sau de alte fast-food-uri...Sa indrazneasca cineva  sa ma ia la rost pentru anti-reclama, ca atunci trebuie sa dea si ei socoteala pentru toate ravagiile pe care le fac produsele lor in sanatatea romanilor! Ei se imbogatesc, noi ne imbolnavim!...
In scurt timp, daca nu luam masuri sa gatim si sa mancam corect, vom deveni o natiune de supraponderali si plini de boli!
Sabotati aceste otravuri, treceti din nou pe retetele mamelor si bunicilor, pe salate proaspete, seminte, supe, mancaruri usoare, fructe,legume, etc...
Va las sa urmariti aceste filmulete socante , va rog ,aveti rabdare si vizionati-le, ceva in viata voastra se va schimba! Se va schimba dorinta de a fi sanatosi si a nu va mai lasa manipulati de toate reclamele odioase  care spala creierul si trimit oamenii de la restaurantele lor direct pe patul de spital!
Fiti constienti ca sanatatea e bunul cel mai de pret, abia apoi urmeaza altele!..Tineti si cu dintii de ea! Nu dati voie nici unui concern strain sau chiar autohtonilor sa vi-o distruga!
Totul e in mainile noastre, noi decidem! Hai sa fim sanatosi , numai asa gustam viata, avem zambet pe buze, trecem peste orice, rezolvam orice problema!..Putem sa facem orice, cu conditia sa avem sanatate!


1)Super size me !   (neaparat de vazut...nu contine imagini socante...doar subiectul in sine e socant)

2)Pamantenii      (atentie!, filmulet cu imagini socante)
3) Viitorul alimentatiei  (despre alimentele modificate genetic!)