contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Din Nou Stiri

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ca asa se face pana se ia startul spre o noua zi cu nori si ploaie, stiri, sa aflam, sa ne intoxicam, sa ne radiem, mai ales ca unele sunt chiar simpatice.

Nu considerati dovada de xenofobie ca m-a amuzat supararea alora de la ambasada SUA pe protestatarii anty gay, ca am sa va spun si de ce.

Articolul de pe yahoo news.

Acuma ca s-au enervat ei ca nu le-a iesit cum erau invatati, tot ce fac, pana si un scuipat sa fie privit ca un meteorit aurit pogorat aspupra prostilor de europeni care ne aflam, ok, chiar e amuzant, dar mi-a placut citatul asta revotat: „Intoleranţa şi ura sunt inacceptabile şi nu ar trebui trecute cu vederea, mai ales într-o instituţie publică, deschisă tuturor cetăţenilor.

Deci ca sa inteleg, s-au basicat aia care la ambasada tin extrem de tolerant pe cei care vor sa aplice la o vizita in minunata planeta numita america, la coada in frig, intr-un minunat tzarc asemenea culoarului prin care se duc vacile la muls, care trateaza cu superioritate orice om, nu gay sau ungur, la putza carora stai dupa cum e bafta, ca s-a sculat sau nu in dimineata aia? Astia se supara pe intoleranta? Nu de alta, dar glumeam cu veterinarii ca ma duc sa le cer viza pt ca numai in state se opereaza boala cainelui sa vaz ce zic, asa, la plici, vorba unuia, daca nu esti gay sau negru sau evreu, sllabe sanse, asa ca ma gandesc cu cat creste sansa unuia care e minim toate trei si, eventual are si un handicap oarecare.

Auzi cine vorbea de intoleranta, simpatica “stire”.

Dar CEA MAI TARE STTIRE (da, majuscule, ca v-am zis ce parere am despre presa) e cea in care o femeie incerca sa iasa din ape la inundatiile din Grecia. O agentie de stiri a surprins un moment terifiant in care o femeie se lupta efectiv sa supravietuiasca.

Adicatalea aia se dadea de ceasul mortii si ziaristii isi faceau temele sa mananca si gura lor un covrig, in loc sa ii sara in ajutor. Se pare ca s-au gasit niste localnici care isi uitasera mobilele acasa si s-au indurat in timp ce altii filmau imaginile terifiante. Tare as fi curioasa sa vad ce reactie ar avea aia care filmeaza ca boii in loc sa dea o mana de ajutor, daca ar fi implicata o ruda, un prieten … ar filma in continuare sa dea pe yotube sau pe fb cu titlul: terifiant, uite cum s-a inecat mama!

Atata, ca in rest neinteresant, o tin danga langa cu gulagul, de doua zile au uitat de carnea de cal (eu tot nu inteleg unde au gasit astia atatia cai).

Apropos, o fi deja vechi pentru unii, eu l-am auzit ieri la Deva:

Cum scot englezii lasagna din cutie?
De capastru.

Iar nu am eu poze, dadui sarci pe gogu si am gasit asta:

removecatfromdish

rororo