Din Categoria Legume Congelate Dupa Fierbere-frunze De Vita De Vie
articol scris de valentinaghidculinar blog valentinaghidculinar.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Congeland legumele avem avantajul sa le putem pregatim intr-un timp mai scurt,iar prin congelare isi pastreaza nealterate vitaminele si aromele.
Putem congela frunze de vita de vie, conopida, broccoli, fasole verde, mazare, bame, spanac, loboda,stevie...
Se vor alege frunze micute,fragede,se spala,se vor rupe coditele si se lasa la zvantat.
Apoi,se vor introduce in apa fiarta(pentru oparire)doar cat sa se inmoaie putin si sa se inchida putin la culoare.
Se vor scoate intr-o strecuratoare si se vor lasa sa se scurga si sa se raceasca foarte bine.
Se vor face pachetele de cate 10 bucati,se vor rula si se vor ambala in pungi sau in cutii din material plastic in portii care se vor gati o singura data.