contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

"din Blog In Blog... Sfora-n Tara" A Ajuns Si La Mine

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Cu mai bine de doua luni in urma cateva bloggerite au avut o idee minunata: sa initieze un schimb de cadouri intre bloguri. Yafa a fost cea care si-a pus la dispozitie blogul pentru a face lista cu participante, iar Furnicuta Boscodina a umblat din blog in blog si a dat sfoara-n tara (si nu numai) despre noul eveniment.
S-au inscris multe fete, din tara si de peste mari si tari. Dupa care a urmat impartirea cine-cui-trimite-si de-la -cine-primeste. Pe asta a facut-o tot draguta de Yafa.  Eu i-am trimis Giovannei si am primit de la Judy. Si cate am primit!


forme de toate felurile, ulei de masline, ulei aromat, migdale, cafea spaniola, sofran (adevarat!), o revista cu retete, o farfurie- suvenir cu Spania, un vin rosu pe care abia astept sa-l incerc, o forma de tarta.
Ii multumesc mult de tot lui Judy, pachetul de la ea a fost nemaipomenit. Tot ce mi-a trimis m-a bucurat enorm. Si sunt nerabdatoare sa le folosesc. Nici nu stiu la care sa ma uit mai intai! Sper ca toate fetele care au participat sa fie la fel de fericite ca mine.


Articol recomandat de brindusascheaua.blogspot.com