contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Diminueaza Riscurile De Malformatii La Sarcina

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ouăle şi şunca prăjită pot proteja mămicile, scăzând riscul să aibă un copil cu malformaţii, arată un studiu recent.Pentru gravidele care se luptă cu greţurile de dimineaţă, nu e chiar micul dejun ideal. Însă cercetătorii americani arată că o substanţă din ouă şi din şuncă este extrem de benefică, relatează The Daily Mail.
Este vorba despre cholină, o substanţă esenţială pentru dezvoltarea creierului copiilor nenăscuţi. Dacă dieta viitoarei mămici nu conţine destulă cholină, creierul micuţului va avea prea puţine vase de sânge, existând riscul ca acesta să aibă dificultăţi de învăţare.
Aceasta se poate gasi în ouă, şuncă, ficat, rinichi, lapte, germeni de grâu, spanac sau conopidă. Studiile arată că una din patru femei are o deficienţă de cholină.

Articol recomandat de gatindcumira.blogspot.com