contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Dieta Disociata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ma manca sa reiau antiitaliana de ieri, ca ma mai lovii de cateva minestre si rizoturi de sa imi dau palme. Bre, drept ii ca nu ma pricep la dulciuri si aluaturi, dar macar recunosc, mai ales cand sunt pe cale sa fac gafe monstruoase la cererea publicului.

Asa ca ma multumesc cu niste poze legate de ceea ce stim cu totii ca nu e nociv. Ieri niste colegi de-ai mei au disociat.

Slide1

Disocierea nu este deloc nociva, in sexul in care te poti nutri simplu si eficient. Sigur ca aici este o diferenta de gusturi, noi baietii, preferam micii mai cruzi. Adica zemosi. Fetele mai comenteaza dar, vorba celor care au tinut regimul, nu ele mananca, nu?

De la sine inteles ca proteina se asociaza cu un dip de calitate. Nu au nevoie de rub, dar intotdeauna un dip de calitate trebuie asociat acestei diete. Eu il numesc mustar ordinar. Si desigur, in poza nu apare si minunata paine de langa sinagoga (aici inchei caterinca, chiar fac o paine pe vatra minunata, recomand).

Slide2

Dupa asa o masa colegii mei ar dormi, cum as dormi si eu dupa ce fac gratarul bec la loc (secretul unei plite impecabile: soda caustica si acid).

Slide3

Nu insinuez ca ei ar fi papagali, in imagine e Mozzarella, o gagica ce o da disociat ca vechii daci, pe mei, dar imi placea cum dormea ea lemn in timp ce imi gainata tastatura si am zis sa nu ratez poza.

Cat despre antiitalienisme si disocieri, eh, nu am vorbele la mine, dar multe ar mai fi de scris. Asa ca incheiem cu traditional tomnaticul (apropos, nu va uitati la meteo, va spun ca si anul asta o sa fie toamna lunga si iarna calma, a inflorit liliacul), deci reiterez:

Slide4