Desert La Pahar Cu Crema De Branza, Coacaze Si Afine
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Un desert simplu de preparat, dar foarte eficient daca aveti musafiri si timpul pentru prepararea lui este scurt.
Ce iti trebuie pentru 4 portii: (poza 1)
- 200 ml frisca
- 200 gr de branza
- 200gr piscoturi Savoiardi
- 3 linguri de zahar (pt batut frisca)
- 150 gr afine
- 150 gr coacaze
-3-4 linguri de zahar pt siroul din fructe
- 200 ml compot
Plan de lucru:
- mixam smanatana lichida pana obtinem frisca (poza 2).
- adaugam branza si mixam in continuare, pana obtinutem crema (poza 3)
- intr-un vas punem fructele cu 4 linguri de zahar (poza 4) si le lasam sa fiarba circa 10 minute (poza 5). Lasam la racit.
- inmuiem fiecare piscot in compot, apoi ii asezam pe fundul paharului (poza 6). Turnam cate o lingura de sirop de coacaze si afine (poza 6), apoi acoperim cu un strat de crema. Adaugam iar piscoturi (poza 7). Acoperim cu crema si sirop de coacaze si afine (poza 8 )
- se serveste cu…mare pofta (poza 9)
Timp de preparare: 20 de minute
Pret: 4 lei/portie (poate varia în functie de locul de unde luati ingredientele)
Filed under: C2. Prajituri