Desert Cu Crema Mascarpone Si Caise
articol scris de pansy blog panseluta-violet.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Bucatarul curajos din iunie, ne-a adus spre testare reteta Gabrielei de tort fantezie de portocale, pe care eu am modificat-o putin folosind un alt tip de biscuiti pentru blat,altfel de fructe si l-am prezentat sub forma de desert la pahar.A rezultat un desert rapid si foarte gustos
INGREDIENTE:
-125 g biscuiţi amaretti
-250 g mascarpone
-200 ml frişcă lichidă
-50 g zahăr pudra
-6 caise coapte
MOD DE PREPARARE :
1.Se zdrobesc grosier biscuiţii şi se taie cubuleţe 4 caise
2.Se bate frişca împreună cu zahărul pudră apoi se adaugă
crema mascarpone şi cubuleţele de caise.
3.Se aşază în pahare alternativ, două straturi de biscuiţi
şi două straturi de crema, după care se lasă 3 ore la frigider.
4.Se ornează cu felii de caise şi frunze de mentă, îaninte
de a fi servite.
Poftă bună!