contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Deliciu Cu Branza

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Pusesem de ceva vreme ochii pe reteta in revista "Secretele Bucatariei" si cum anul asta n-am avut nici un chef sa ma apuc de framantat am facut in loc de pasca minunatia asta de deliciu cu branza ,pe care am numit-o astfel tocmai pentru ca este delicioasa,are un gust absolut divin.
Si fiindca reteta asta e ultima din categoria Pastelui si fiindca de maine voi pleca o saptamana in vacanta va urez sa aveti un Paste fericit si luminat,sa fiti mai buni ,mai increzatori si sfanta lumina a invierii sa va aduca pace si credinta in suflet. "Paste Fericit !"
Ingrediente
750 gr crema de branza
175 gr margarina
200 gr zahar pudra
100 gr ciocolata lapte
4 oua
1 lamaie
2 linguri gris
1 plic budinca vanilie
2 plicuri ness
4 linguri cacao
esenta vanilie

Mod de preparare
Se bate margarina cu zaharul apoi se adauga coaja rasa si zeama de la o lamaie

Se adauga grisul,budinca de vanilie si esenta apoi se incorporeaza si crema de branza si se bate cu mixerul pana se omogenizeaza

Se ia o treime din compozitie si se amesteca cu cacao ,cu pliculetele de ness si cu ciocolata topita la bain marie.Se pastreaza doua linguri din aceasta compozitie.

Apoi se pune intr-o forma tapetata cu hartie de copt.Eu nu am avut forma asa ca am folosit o cratita obisnuita.Fiindca in revista scria diametrul 26 am facut si eu intocmai insa mi-as fi dorit-o putin mai inalta asa ca va sfatuiesc sa folositi o forma putin mai mica.

Se aseaza deasupra compozitia de branza si se niveleaza uniform.

Cele doua linguri de compozitie se pun intr-o punga care se inteapa la un capat si se traseaza dare pe intreaga suprafata

Cu ajutorul unei furculite pe care o plimbam neuniform ,usor pe toata suprafata dam aspectul de marmorare.

Se coace la cuptorul preincalzit la foc mediu aproximativ 60 minute.Dupa 30 minute se acopera deasupra cu folie de aluminiu ca sa nu se rumeneasca prea tare si sa se strice efectul de marmorare.Se lasa sa se raceasca apoi se taie .




Articol recomandat de reteteculinarepentruincepatori-vio.blogspot.com