contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Degustare Pizza La Umami Iasi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



by Alice albinutza

    Joi, 13 decembrie, am dat curs invitatiei celor de la Umami Iasi, venita prin Andreea Marc de a participa la o mica degustare a unora din delicioasele lor pizza. Recunosc ca dupa ce aproape intreaga saptamana m-am luptat cu nametii :D si cu o sumedenie de treburi pe cap, abia asteptam seara de joi sa ma infrupt din ...orice pizza, nici nu conta ce e, cum e, buna rea... just pizza. Credeti-ma! 

   Asa ca joi, pe un ger naprasnic, m-am pornit spre locul cu pricina, Arte Cafe, ca sa fiu mai exacta, unde aveam sa ma reintalnesc cu cativa bloggeri ieseni spre a ne da cu parerea :)) despre ce e si, mai ales, cum e pizza aia, dom'le. Am fost repede coplesita de frumusetea ingredientelor ce tronau pe masa, si cand zic frumusete, e clar.... si nu  impaunez deloc...erau frumoase, mai!, pe bune. Niste vinete maritate si grataragite bine :)) yummy...rosii uscate in ulei, ton adevarat in bucati mari, suculente, prosciutto cotto (de'l cauti cu lumanarea prin Iasi si nu-l gasesti), anghinare, masline, scoici, inele de calamari...creveti... o nebunie fabulos de savuroasa. Trust me! Iar parmezanul ...ah, fratilor!...parmezanul ala....desavarsit!
     In deschidere (sa zic asa) gazdele de la Umami ne-au povestit cum e cu al 5-lea gust, de unde l-ea venit pot ideea de pizza delivery si mai ales incotro vor ei sa o apuce, cum suna viitorul pentru pizza de la Umami si cum ca nu veti gasi never ever  oferte de genul 3+1, 5+2, 7+3 si eventual si un iphone la pachet, daca tot e la oferta fara numar :) . Oamenii isi propun sa faca pizza buna, cu ingrediente atent alese si de calitate, aduse tocmai din tara de bastina a pizzei, Italia.
   Eu m-am delectat cu o pizza capriciossa, delicioasa de-a dreptul si pot sa spun cu mana pe inima... e favorita mea :P... putintica rusticana si o deliciosenie cu vinete, Norma, de-a dreptul fantastica. No, una peste alta... m-am simtit tare bine ...atmosfera a fost super, fetele frumoase, gazdele primitoare si mai mult decat ok...(atat de mult bun simt,.... rar mai gasesti) pizza foarte buna si m-a cucerit...Deci...mai mult decat ok totul. 
    Va recomand cu drag ca atunci cand aveti chef de-o pizza din oras, o bunaciune rara, luati fratilor de comandati de la Umami! Aveti pe site-ul lor toate sortimentele de pizza si de salata, date de contact si tot ce trebuie. Ii gasiti si pe facebook.... stii vorba aia: daca nu esti pe facebook, nu existi!