contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Decorativ - Tablouri

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



I-am facut copilitei noastre o camera. Frumoasaaaaaaaa!!! Da cu peretii goi. Asa ca pe unul am organizat o expozitie de desene, pe altul am lipit figurine fosforescente. Si tot au mai ramas pereti goi. Adica a mai ramas numai unul, ca pe celalat e dulapul.

Si intr-o zi am vazut intr-o revista de copii, ceva cu printese si zane, o pagina despre Cum sa faci un tablou. Asa ca m-am apucat de facut tablouri. Si mi-au iesit. Mie imi plac. Si ei ii plac.

Avantajele acestor tablouri:
1. sunt usoare, din polistiren si nu vor sparge capul nimanui daca se vor hotari sa cada
2.sunt vesele
3.ne-au tinut ocupate pe amandoua vreo 1 ora jumate
4.poti sa schimbi poza cand vrei

Ce am folosit: polistiren, hartie de cadouri, banda adeziva, foarfece desigur, cutter sa tai polistirenul, snur argintiu de data asta (ca numai asa aveam prin casa)
Cum am facut: am taiat polistirenul in functie de poza, asa ca sa-mi mai ramana margini; l-am invelit in hartie de cadou pe care am lipit-o cu banda adeziva; am potrivit un snur, l-am legat si am obtinut un cerc pe care l-am "impletit" pe dupa tablou dupa cum se vede in poza; apoi am mai legat inca unul ca sa fac si in colturile celelalte. Am potrivit poza (sta nelipita). Am lipit tablourile de perete cu ceva guma arabica de la librarie, o guma speciala pentru asa ceva. Poate ca hartia pe care am folosit-o e putin cam incarcata, dar numai asta aveam atunci. data viitoare voi face mai bine, nu? doar experienta ne invata.



Articol recomandat de a - emablog-ema.blogspot.com