contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Decoratiuni De Craciun Facute Acasa-brăduț Din Revistă

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


 Vă spuneam că Găbița mă întreabă din august când vine Crăciunul și dacă mai este o lună până când vine, cred că  este bine să vă arăt ce am mai combinat.  Am făcut brăduți din reviste. 
O plăcere pentru copii! La un moment dat Găbița săturandu-se de pliatul paginilor pentru brăduți a zis: 
Mami gata cu brăduții, hai să facem avioane! Și am făcut și avioane!

Ideea am vazut-o la MarthaStewart.com anul trecut dar abia acum am pus-o în practică. O idee foarte bună deoarece brăduții arată foarte bine, dau un aer elegant încăperii unde se află.


Să începem! 

Pasul 1. Luați o revistă. Cu cât e mai mare , cu atât brăduțul este mai frumos. Brăduțul meu de sus cel vopsit este dintr-o revistă de 140 pagini și destul de mare ca lungime.Cel de jos(nevopsit) are 85 de pagini.

Pasul 2. Dacă revista nu este răsfoită adică nu ați prea citit-o , începeți să o citiți :)) glumesc! Începeți să o înmuiați mai ales cotorul. Întoarceți paginile cât puteți de mult fără să le rupeți astfel încât revista să devină flexibilă.
 Pasul 3. Începeți plierea paginilor inclusiv coperta. Ca la punctul 3. Toate le faceți la fel chiar și după ce ați trecut de mijlocul revistei.
Când ați terminat de pliat, revista o să arate așa.

  Pasul 4. Începeți iar cu coperta și pliații paginile ca la punctele  4-5 .Când o să terminați de pliat revista o să arate așa.


Pasul 5. Începeți iar cu coperta și pliați colțul de jos cum se vede la punctele 6, 7, 8 și 9.

Foile revistei trebuie să arate așa.
Sper să  mă înțelegeți .
După ce ați terminat și asta puneți bradul pe masă și vopsiți-l cu un spray. Eu l-am făcut argintiu. Îl puteți face ce culoare doriți.