contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

De Prin Zona

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Adica de cartier, ca imi tot facura fetele chefuri, am tot dat peste reduceri, am tot nimerit capturi misto, din prima serie, de la covrigarie, gogoserie, moldoveni si mere din alea care oxideaza cand musti din ele (mere cu gust de mere, ca din pom de pe langa Hateg) plus o rosie portocalie.

Slide1

A doua chestie, oarecum haioasa, am fost dupa apa, ca pe caldurile astea se bea in prostie si, la Lidl, au des reduceri la alimente refrigerate, de data asta am gasit niste ceafa marinata si am facut o feliuta sa vad cum e.

Slide2

Partea nostima e ca abia acasa am restudiat eticheta si am gasit o duda de traducere, nu ca ar conta, doar ca e haioasa, astia au marinat (cica) bucatile cu, pararam, trifoi.

Slide3

Evident ca traducatorul a confundat clover cu cloves, neimportant, ce imi e trifoi, ce mi-s cuisoare, ce mi-e porc, ce mi-e vaca, nitelus ma oftic doar ca astia fac si bani din traduceri, dar mi-a trecut.

Carnea nu era, acum sincer, tot ce iau cu 30-50% reducere pare mai bun :D

Slide4

In rest, la categoria diverse, cred ca am inceput sa am boala pe hateri de m-am apucat sa pictez o cutie cu pisici roz.

Slide5

Si de final, decor la nitica salata de boeuf, de o pofta asa.

salata de boeuf

Pe asta nu are rost sa v-o descriu, gasiti mii de salate pe net, mai ales decoruri de salate, e un trend cu decorurile de salate de bou si m-am gandit sa nu raman in urma.

In rest, cald si rororo.