...de Pasti
Sursa ...de Pasti
articol scris de mayas-esprit.blogspo blog mayas-esprit.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Sper ca ati petrecut sarbatorile în liniste si ati avut alaturi oameni dragi. Noi am sarbatorit cu ceva peripetii. Nu am întins masa mare si am cam mîncat pe bucati si pe sarite. Printre, am facut si cîteva poze. Nu-s meniuri si poze demne de Arta Culinara în sensul adevarat al cuvîntului, dar asta am servit noi :
- friptura a fost de fapt coaste picante cu cartofi piure si sparanghel verde la gratar
- ciorba de perisoare
- pulpe de rata confiate cu sos de portocale
- oua colorate cu crema de sfecla rosie cu hrean si sunca de Parma, brînza cu ceapa verde, ridichi nu am gasit!!!
- cozonac cu mac
- tarta cu crema de vanilie si fructe
În primul rînd, nelipsitele lalele :D
Ouale, chiar dupa ce le-am uns cu putin ulei.
Oua colorate, sunca de Parma, brînza cu ceapa verde, crema de sfecla rosie cu hrean.
Ciorba de perisoare.
Friptura, adica coastele la gratar, picante, rumenite indirect vreo 3 ceasuri.
Moi de se topeau în gura.Cartofi piure la cerere si sparanghel verde la gratar
cu putin ulei de masline si un balsamico bun de tot.
Cozonac cu mac.
A doua zi de Pasti am avut (în afara de cele din prima zi, ciorba, cozonac, oua...etc )
pulpe de rata confiate cu sos de portocale. Alaturi am avut orez basmati.
pulpe de rata confiate cu sos de portocale. Alaturi am avut orez basmati.
Tarta cu crema de vanilie si fructe.
Rata parfumata am asortat-o cu lacrimioare din gradina :)