De La Bogdana
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Bai ce noroc are fata asta, ai mei cauta numai chestii serioase, dar nu ma putui abtine sa nu ii dau ce as fi raspuns eu, daca ma bate, sterg postarea. Deci delabogdana citire is cautarile pe gogu (si ii multumesc, atata am ras ca am deja abdomen plat) di rsdpund ce as fi zis eu daca erau cautatorii mei (nu sunt, mor de invidie, ce sa fac).
(pentru intarziati: ingrosat e ce cauta imbecilii pe gogu, restul e ce as fi zis eu, ce a zis Bogdana, vedeti la ea pe site, link mai sus, unde link desemneaza chestia aia subliniata pe care daca dai se deschide o pagina de pe internet, da?)
jagermeister nu ingrasa - nici nu imbata, e safe
multa verdeata in jur – recomand verdeata in partea dorsala care rimeaza cu “jur”
care sunt inghetata de la lidl – care sunt este noi estem ei este cu scoala la pamant
mamaliga cu barabule si tocatura – stiu o olteanca de zice tocatura la zarzavat de ciorbe la borcan, dar tot nu iese ecuatia
cum intaresc carnea pe mine – sex
daca aluatul nu se poate intinde ca se rup cand aluatu e pre fraget si nu se poate intinde – recunosc, la asta mi-au dat lacrimile de ras, de unde au frate internet????
din cate visine se fac 25 litri de visinata? – aici greseste Bogdana, nu din 2417 la kil (litrul e altceva, ala se bea de cei care apreciaza, nu de gogutalkeri), io zic sincer ca am numarat la ciresata, litrul de visine contine cam 2418 de visine, sa pastram corectitudinea
brad impodobit nasol – aista e una care isi cauta o prietena pe care are boala
pirosti cu branza fierte – corect, o piroasca, doua fierte
cum se mananca racii fierti – idem ce zice Bogdana, dar mai intai se foloseste manuta, dupa caz a chirurgului ala care poate lobotomiza idioti
cum fac marar uscat – nu sunt de acord cu autoarea articolului, eu l-as face cu grija
cu ce se mananca supa cu ardei sau cu ceapa? – greu la deal cu boii mici
care sunt inghetata de la lidl – care esti inghetata, saracuta la creierul mic si mijlociu
bilute cu ou fiert si visine din visinata – asta e la fel de tare ca aia cu aluatul, deci no comment
ce mancare pot sa fac cu carne de porc – iara nu sunt de acord cu autoarea blogului, am picat de acord doi iinsi ca musai ostropel de pui
ce pot face cu frisca ,7 piscoturi si cateva linguri de inghetata de ciocolata – aici nu comentez ca a fost tare “bigdana”
ce sa fac daca carnea de porc a prins miros – o donatie azilului de batrani
sare si piper din 04.02.12 cu invitati – si pe mine m-a pierdut, dar am descoperit ceva tare, daca dai sarci pe cautare, ghici unde ajunge lumea? la mine, nu pot sa cred.
tocana de nimic – se cheama aer
cum sa invirt moara – cu invartitoare de mori
frisca lichida e totuna cu smantana de gatit pentru prajituri – pana si eu stiu asta
ce se poate face dintr-un capac de butoi – focul
Bai, recunosc, am ras cu lacrimi si am copiat cu nesimtire, daca ma da in judecata posesoarea googletalkerilor, pierd sigur.
Ai mei, ieftini de ieftini bai, in afara de sacuieu sequoia care habar nu am ce inseamna, numai lume serioasa, o individiez pe Bogdana.
Poza? Din arhiva, scrijele si Pecorino.
rororo