contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

De Duminica

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Din seria “cum sa ne distram cu Martha Stewart” care, dupa parerea mea nu ar rezista nici o zi intr-o bucatarie profi, bonus, e plictisitoare, pana si un catar beat e mai priceput sa atraga atentia, e urata, prost operata si masculina, aici incetez cu comparatiile sa nu jignesc adevaratii barbati pe care i-ar umbri.

Deci vazand lectiile doamnei despre sosuri (nu gresite, dealtfel, ma rog, nu in totalitate, dar cine sunt eu sa spun asa ceva despre o somitate in materie de … hahahahahaha, nu pot sa imi pun cenusa in cap la asa o somitate in materie de adormit lumea), mi s-a facut abrupt pofta de cartofi prajiti cu ou. Logic.

Slide2

Trecand peste faptul ca are doua maini stangi, are un avantaj doamna, cand nu ai somn, pui o caseta cu ‘mneaei si garantat adormi. Sa moara de ciuda companiile farmaceutice ca nu mai au cui vinde somnifere.

Pana si Casi a adormit, nu inainte de a sta la o poza, e dresata, stie sa raspunda la comanda: “daca stai o secunda locului iti da mama cartofel”, urmata de comanda ferma “mars in ‘zda ma-tii de aici”, iaca si dovada:

Slide1

Asa, ca bonus, distinsa se da atat de culta incat foloseste cuvintele alandala bine de tot, la final incheie apoteotic, sper sa includeti retetele in repertoriul dumneavoastra (repertoire, spus frantuzit asa). Pun pariu ca si in engleza si in romana inseamna acelasi lucru, repertoriu si, in niciun caz, nu se refera la retete.

Imi aminteste de vorba aia darza: prostul pana nu e si fudul …

rororo