Cuş Cuş Cu Pui şi Roşii
Sursa Cuş cuş cu pui şi roşii
articol scris de gospodinadecriza blog gospodinadecriza.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
By Miha
• 1 piept de pui
• 150 g cus cus
• 100 g cascaval
• 1 rosie
• 2 catei usturoi
• sare si piper
• boia de ardei
• busuioc
Pieptul de pui il taiem felii. Il punem intr-o tigaie la prajit in cateva linguri de ulei de masline sau porumb. Cand incepe sa se rumeneasca punem usturoiul taiat in 4, sare, piper si boia de ardei, dupa gust.
Ungem un vas yena cu unt si presaram cu cus cus nefiert. Deasupra asezam feliile de piept rumenite, iar deasupra turnam o cana de apa fierbinte.
Acoperim carnea cu felii de rosie, saram si piperam dupa gust, presaram cu busuioc si dam la cuptor.
Dupa 15 minute, acoperim totul cu felii de cascaval si dam din nou la cuptor la foc potrivit, pana se topeste cascavalul si incepe sa se rumeneasca.
Delicios!
Cu drag,
GDC.