contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Curcan In Sos Aromat

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Mod preparare:

Se incinge cuptorul la 100 grade C. Carnea de curcan se spala si se sterge. Se sareaza si se pipereaza putrenic. Apoi se incinge uleiul intr-o tigaie ( 2 linguri doar) si se prajeste la foc mare , cateva minute.  Se scoate, se pune intr-un vas de yena sau tava de friptura, se presara deasupra busuioc apoi se stropeste cu suc de lamaie. Se adauga vinul si se baga la cuptor timp de 40 min.

 


Dupa 30 de min se adauga rosiile, oparite putin si curatate de coaja.Pentru sos se zdrobeste usturoiul , caperele, se adauga restul de ulei si dupa ce se scoate friptura sosul din tava.

 


Se serveste cu garnitura de cartofi la cuptor. 
PS. Cred ca se poate face la fel de bine si cu piept de pui .


Reteta recomanda de http://amalia-mylife.blogspot.com