Cupcakes Cu Dovleac Si Nucsoara
articol scris de Andie blog reteteveggie.com
Ce sa faci cu resturile unui dovleac copt? Multe ar spune unii, singurul meu neuron are insa o schema foarte bine determinata prin care transforma orice in cupcakes. La fel s-a intamplat si cu dovleacul ramas deunazi de la cina de pomina cu fetele, care si-a dat ultima suflare intr-un scop nobil: faurirea unor extra-pufoase, extra-gustoase prajiturele din faina integrala. Aham, you betcha.
Ingrediente
Combinatia obisnuita de la cupcakes cu morcov +
(faina folosita de data asta a fost integrala de grau)
3 felii mari de dovleac copt, facute pasta
1/2 samanta de nucsoara, rasa pe razatoarea fina
1. Se amesteca toate ingredientele de-a valma intr-un bol, iar la sfarsit adaugam pasta de dovleac copt si nucsoara rasa. Inglobam in compozitie, turnam in forme si coacem la foc moderat aprox. 30 min.
2. Ornam cu crema de branza, dupe imaginatie, dupe puteri.
Stiu ca e vineri si v-am facut pofta, dar azi e zi de VOCEA si nu se poate sa nu sarbatorim cu ceva, nu?
Love and pumpkin,
Andie