contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cum Se Drege Salata De Icre?

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Trecand cu click-ul pe la Alison si fotogenica ei salata de icre, am venit acasa cu un singur gand: sa fac si eu una, daca tot zac icrele uitate-n frigider de ceva vreme. :)
Am purces la treaba, am amestecat 50g icre de crap cu ulei de seminte de struguri, adaugat in firicel ...s-a taiat salata! Am aruncat dezamagita amestecul esuat.
Am mai purces o data la treaba, am amestecat icrele cu ulei, adaugat putin cate putin de data aceasta ... iar s-a taiat salata!!
De data asta am apelat la Mr Google sa vad cum dreg busuiocul si-am gasit varianta salvatoare si-anume: cu apa minerala.
Intr-un bol curat, se pune o lingura- doua de apa minerala carbogazoasa apoi luand din amestecul stricat cate-o lingura, il amestecam (am folosit lingura de lemn de data asta, nu stiu daca-i important au ba) in apa si-o tinem tot asa pana epuizam stricaciunea. :)
A rezultat o salata alba (si ce frumos o albeste apa minerala), cremoasa, superba.

Pentru ca parea putin prea batoasa, am zis sa mai pun putina apa, daca tot sunt pusa pe experimente macar sa epuizez toate variantele. A iesit si mai cremoasa.
Succes pe toata linia (ocolita)!

Este minunata pe-o felie de paine de casa si cateva feliute de rosii. Noua ne place si cu ceapa :)
Daca tot suntem la reparatii :) sa scriu si cum se reapara maioneza taiata?.
Aproximativ la fel, dar apa este plata si foarte rece, se pun 1-2 linguri apa plata f rece intr-un bol curat, apoi maioneaza taiata se adauga incetisor peste apa amestecand icontinuu cu mixerul.
Se drege superb! Garantat.


Articol recomandat de anditudor.blogspot.com