contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cum Să Păstrăm Merele De Plăcintă Albe

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Stropiţi cu o ceşcuţă de rom stafidele pe care le veţi folosi la prăjituri, lăsaţi-le astfel 2-3 ore şi vor avea gust deosebit.
Aveţi grijă ca în borcanul de dulceaţă să nu ajungă nici măcar o picătură de apă. Atenţie, linguriţele să fie bine şterse, altfel dulceaţa se va zaharisi.
Stropiţi cu zeamă de lămâie merele rase pentru plăcintă; acidul distruge fermenţii oxidazei ce se află sub coaja fructului şi astfel merele vor rămâne albe şi îşi vor păstra vitamina C.


Îndosariat la:STIRI CULINARE


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com