contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cum Decojim Migdalele.

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




  1. Puneti migdalele in bol.
  2. Turnati apa clocotita peste migdale, cat sa le acopere,
  3. Lasati-le sa se inmoaie pentru un minut, amestecand din cand in cand.
  4. Stoarceti-le, clatiti-le cu apa rece, dupa care strecurati-le din nou.
  5. Tinand migdala intre degetul mare si aratator, strangeti ca ca alunece migdala din pielita.
  6. Migdalele curatate se aseaza pe un prosop de hartie sa se usuce.

Daca nu reusiti din prima, mai puteti tepeta inca o data oparirea migdalelor, dar nu vor mai fi asa de crocante. Cu cat mai putin stau in apa, cu atat mai crocante sunt.
Pastrati migdalele in cutii bine inchise.


Articol recomandat de sweetgirlsrecipes.blogspot.com