contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cu Persil Power-mix Caps Avem Rufe Mai Curate

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O  poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Am primit spre testare noul Persil Power-Mix Caps, niste capsule speciale de detergent care imbina cu succes beneficiile detergentului pudra cu cele ale detergentului lichid, oferind calitate si curatenie chiar si la temperaturi scazute.

Credeam ca e doar o vrajeala de marketing si am incercat sa le testam cat mai bine cu putinta. Cand i-am povestti Mirunei mele ceea ce ar urma sa testam, adica un detergent minune, ea s-a uitat la pernutele de Persil si a spus: “Mami, am vazut asta la televizor. Cica scoate orice fel de pete si rufele stralucesc. Eu zic sa le testam pe pantalonii mei pe care ii tot scriu eu cu carioci si tu zici ca nu reusim sa ii facem curati. Ce zici?” Deci? ce as mai fi putut spune? Drept pentru care ea a luat niste carioci, si-a desenat pantalonii, adica o pereche de colanti colorati de bumbac si zis si facut. Dupa cum stiti hainele colorate e dificil sa le speli la temperaturi inalte, pentru ca risti sa le strici intreaga stralucire si frumusete, culorile nu mai sunt vii si na… copiilor nu le mai plac. Dar cu noile capsule Persil power mix am reusit ca Miruna sa aiba colantii preferati la fel de curati si frumosi ca inainte de a-i desena. Si i-am spalat la temperatura joasa, de 40 de gtrade, chiar si cu detergent pentru rufe albe, caci acesta il primisem spre testare.

Persil Power-Mix Caps

Si tot in pachetul primit spre testare am primit is un frumos prosop alb, perfect alb. Miruna s-a gandit sa se stearga cu el pe fata, dupa ce s-a machiat putin cu trusa mea de machiat. Sa innebunesc cand am vazut, caci nu credeam ca mai reuseam sa scoatem petele de ruj si de fard de pe el. dar stupoare! Prosopul Persil a iesit de un alb stralucitor dupa ce a fost spalat cu noul Persil Power Mix.

Persil Power-Mix Caps

Apoi tot Miruna a fost cea care a avut ideea sa isi spele plusurile, sau ma rog, o parte din plusurile ei mici, folosind tot pernutele speciale 2 in 1 Persil Power Mix.  Si acestea tot la temperatura joasa au fost spalate si culorile s-au pastrat  exemplar, plusurile colorate si frumusele ale Mirunei au iesit perfect curate,  placut parfumate si stralucitoare.

Cu Persil Power-Mix Caps avem rufe mai curate

Persil Power-Mix Caps

Pot sa va spun ca de cand am primit detergentul 2 in 1 spre testare l-am recomandat tuturor persoanelor cu care m-am intalnit, am impartit pliante si pernutele mostre celor din familie, prietenilor si cunostintelor. Iar noi am inceput sa folosim doar pernutele 2 in 1 Persil Power Mix! M-au convins!

Acest articol Cu Persil Power-Mix Caps avem rufe mai curate apartine site-ului Retete culinare din Tara bucatelor - de Alice Ciobanu.