Crumble Cu Rubarba
Sursa Crumble Cu Rubarba
articol scris de Gatiticuspor blog gatiticuspor.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Anamaria C gatiticuspor.blogspot.com |
Anamaria C gatiticuspor.blogspot.com |
Perioada asta a anului este preferata mea cand soarele straluceste diz de dimineata, gasesti pomi infloriti la tot pasul si cerul gri de iarna a disparut demult.
- 10 fire de rubarba
- 4 linguri de apa
- 8 linguri de zahar
Pentru crumble:
- 200 g faina
- 110 g unt
- 110 g zahar brun
Spalati si taiati rubarba in bucati cam de un deget lungime, apoi asezari intr-o tava de cuptor, stropiti cu apa si presarati zaharul. Puneti in cuptorul incins la 180 C/gaz 4 pentru 15 de minute.
Intre timp faceti crumbel-ul:
Intr-un castron amestecati faina cu untul si zaharul brun pana ce formati un aluat foarte faramicios, sub forma de firimituri. Cand cele 15 de minute au trecut, scoateti din cuptor, presarati firimiturile de aluat peste rubarba si puneti innapoi in cuptor pentru inca 45 de minute. Serviti calda sau rece cu frisca lichida.
Anamaria C gatiticuspor.blogspot.com |
Anamaria C gatiticuspor.blogspot.com |
Anamaria C gatiticuspor.blogspot.com |
Anamaria C gatiticuspor.blogspot.com |
Anamaria C gatiticuspor.blogspot.com |
Anamaria C gatiticuspor.blogspot.com |
Anamaria C gatiticuspor.blogspot.com |
Anamaria C gatiticuspor.blogspot.com |
POFTA BUNA!!!