Crumble Cu Ananas Si Caramel
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Crumble cu ananas si caramel
Ingrediente:
Ingrediente:
120 g unt
200 g faina
100 g zahar
1 lingurita esenta de vanilie
Mod de preparare:
Untul se taie bucati si se pune la congelator pentru 5 minute. Intr-un bol sau robot de bucatarie se cerne faina, se adauga cubuletele de unt, zaharul si esenta si se mixeaza (eu am folosit mixerul de mana la care am atasat carligele ). Trebuie sa obtineti firimituri, nu un aluat.
In vase de ceramica se pun bucatile de ananas(eu va recomand sa le taiati in bucati mai mici decat sunt) si cate 2 linguri de sos caramel. Deasupra se pun firimituri, cam 2 linguri de firimituri. Se pun formele intr-o tava si se dau la cuptor pentru 30-35 minute sau pana cand s-au rumenit firimiturile.
Se servesc simple, cu sos de caramel, frisca batuta sau inghetata.