Crostini Cu Branza De Capra, Chorizo Si Masline
articol scris de anditudor.blogspot.c blog anditudor.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Niste dragalasenii gata in no time. Despre gust, ce sa va mai spun ... :))
Am sa povestesc procedeul, cantitatile sunt in functie de numarul de meseni.
Bagheta proaspata, branza capra, salam chorizo (salam da? nu carnat), putin unt, masline kalamata.
- cuptorul se porneste pe gril/broil
- feliile de bagheta se ung cu putin unt si se rumenesc intr-o tigaie teflonata, le-am rumenit numai pe o parte
- pe fiecare felie se aseaza o bucatica de branza de capra, si toate feliutele frumos aliniate intr-o tava merg la cuptor pt 3 minute sau pana se rumeneste branza
- gratarul este la mijlocul cuptorului si la mine nu a durat mai multe de 3 minute sa se rumeneasca delicat
- intepam cu cate o scobitoare o felie de salam si o maslina si o asezam pe crostini cum vedeti in foto.
Se servesc imediat. Sunt o bunatate!