contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Crochete Sarbesti

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Sarbii au retete foarte interesante. De exemplu, au unit chiftelele cu piureul intr-o crusta de pesmet.

Ce îţi trebuie pentru 6 porţii (poza 1)
- 500 gr de carnea tocată amestec porc – vită
- 4 cartofi
- 2 cepe
- 2 oua
- o legătură de mărar
- faina, pesmet
- sare, piper
- ulei pentru prajit

Plan de lucru:
- curatam cartofii, in taiem cubulete si ii punem la fiert (poza 2)
- intr-o tigaie calim ceapa (poza 3). Dupa ce aceasta si-a schimbat culoarea, adaugam carnea tocata (poza 4). Condimentam si lasam la foc mediu pana se face carnea (poza 5)
- facem piure din cartofii fierti (poza 6). Adaugam carnea tocata (poza 7), apoi mararul tocat (poza 8 ) si condimente. Omogenizam (poza 9)
- pregatim ingredientele pentru facut crochetele (poza 10)
- formam chiftelute din amestecul de carne si piure (poza 11). Le dam prin faina, ou si pesmet (se poate sari peste faina) si le punem la prajit (poza 12). Dupa ce se rumenesc, le scoatem pe o farfurie acoperita cu servetele, pentru a se scurge uleiul (poza 13)
- se pot manca cu un sos de usturoi. Pofta buna!

Timp de preparare: 40 de minute
Preţ: 3 lei/porţia (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

crochete sarbesti 1 crochete sarbesti 2 crochete sarbesti 3 crochete sarbesti 4 crochete sarbesti 5 crochete sarbesti 6 crochete sarbesti 7 crochete sarbesti 8 crochete sarbesti 9 crochete sarbesti 10 crochete sarbesti 11 crochete sarbesti 12 crochete sarbesti 13 crochete sarbesti 14
Filed under: A5. Preparate din porc&vita


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com